Lørenskog Karate Klubb sine trenere

Shihan Gorm Øian 5. Dan

Sensei Gorm er gradert 5. dan og har trent i Lørenskog Karate Klubb siden 1985. Gorm har gjennom årene vært instruktør på alle nivåer i klubben, og  har Trener 2 utdannelse gjennom Norges Kampsportforbund (NKF). Han er tidligere landslagsutøver og har lang erfaring innen konkurransekarate.

Gorm er aktiv som dommer både innenlands og utenlands, og har også holdt flere dommerkurs. Gorm er opptatt av at Lørenskog Karate Klubb skal være en komplett karateklubb med kata-, basic- og kamptrening. Videre er Gorm opptatt av forståelse av teknikkene både teknisk og i praktisk bruk (bunkai).

 

Sensei Jon Osvald Christensen 3. Dan

Sensei Jon Osvald startet med Kyokushinkai i Bergen i 1985. Han har trent mange typer kampsport og vært utøver, instruktør og styremedlem i flere klubber før han begynte å trene i Lørenskog Karate Klubb i 2007. Han har internasjonal mattedommereksamen og deltatt som dommer på flere NM, EM og Swedish Open. Siden 2016 har han vært styreleder i klubben.

 

Sensei Mona Kirkenær 3. Dan

Sensei Mona Kirkenær ble 3.dan i 2016 og har deltatt i både nasjonale og internasjonale konkurranser, er internasjonal hjørnedommer og har vært instruktør i mange år, spesialist på Kata.

 

Senpai David Cummins 2. Dan

Senpai David Cummins startet trening Australia under Shihan Cameron Quinn i 1989. Trente Karate i Japan i ett år, og har også svart belte i Aikido.

David konkurerte aktivt i Australia (Junior champ 1992, 4. plass i Junior World Cup 1992, 4. plass i South Pacific Cup 1997).

 

Senapi Harald Skog 2. Dan

Senpai Harald Skog har bred konkurranse erfaring i full kontakts karate, og konkurrert internasjonalt med blant annet bronsje fra EM.

Senpai Torbjørn Amundsen 2. Dan

Senpai Torbjørn Amundsen startet å trene karate høsten 1982,  Torbjørn har vært aktiv konkurranseutøver med poengkarate (WKF) og fullkontakt, med mange plasseringer nasjonalt og internasjonalt.

Etter en pause kom Torbjørn tilbake i 2012 og konkurrerte i kamp og kata 2014 og 15. Torbjørn er opptatt av at karate skal være komplett; med fokus på mental og fysisk utvikling gjennom trening av grunnteknikk, kata og kamp.

Senpai Thomas Evensen 2. Dan

 

Thomas begynte i Lørenskog Karateklubb i 1986, og hadde etterhvert en lengre pause hvor han var aktiv på landslag og som trener i flere andre indretter. Thomas har begynt å konkurrere i Kyokushin som godt voksen utøver. Han vant i 2018 to Norges Cup stevner, og ble i 2019 Norgesmester i fullkontakt kamp med begrensning. Som trener er Thomas opptatt av å få studendene til å kjenne på hvordan ferdigheter i Basic, Bunkai, Kata og Kamp må kombineres, for å bli en mer komplett utøver.

 

Senpai Øyvind Møller 1. Dan

Senpai Øyvind Møller har vært instruktør i LKK i over 30 år innenfor både kamp og kata. Han har deltatt i flere NM.

 

Senpai Jon Lindblad 1. Dan

Jon Lindblad begynte å trene Karate i 1986. I 1987 begynte Jon å konkurrere, i fullkontakt, og året etter begynte han å konkurrere i poengkarate (nå WKF).  Jon ble Junior Norgesmester i tungvekt i Kyokushin NM 1991. I 2002 konkurrerte han igjen of tok 2 plass i Norgescup

Jon har i tillegg trent boksing, kickboksing, og thai boksing. Han har deltatt på flere internasjonale trenings leire med både europa- og verdensmestere.

 

Senpai Kristin Häikiö 1. Dan

Kristin Häikiö ble Norgesmester i 2017, og har deltatt i mange konkurranser både i full kontakt og full kontakt med begrensninger.

 

Venus Kardar 1 Kyu

Venus er ung men allikevel erfaren instruktør og instruerer på barne partiene

 

Kristine Djupvik 1 Kyu

Kristine Bielke Djupvik begynte å trene karate i 2013. Høsten 2015 ble hun hjelpetrener og fra våren 2017 har hun hatt treneransvaret for viderekomne barn.  Kristine er sertifisert Trener 1 fra  Norges Kampsportforbund. For Kristine er det viktig at barna skal synes det er gøy å være på trening, og at vi har et godt tilbud til alle barna. Det er de som er klubbens fremtid.

 

Morten Andre Nilsson 1. Kyu

Begynte med Karate våren 2012 sammen med sin sønn. Morten Andre Er sertifisert Trener 1 fra Norsk Kampsportforbund og går nå på Trener 2.  Er trener for viderekomne barn sammen med Kristine.

 

Mikael Opsand 2. kyu

En av våre Young Lions jobber som instruktør på nybegynner partiet. Har allerede vært med å konkurrere i Norge, Sverige og Danmark, og en av våre lovende juniorer.

 

Marcus Cummins 2. kyu

Young Lions har begynt som instruktør på nybegynner partiet. Konkurrert i både kamp i Norge, Sverige og Danmark, samt i kata/mønster.  ser fram i mot å instruere i tillegg til å konkurrere

 

Mathias Rakkenes  3. kyu

Også en av våre Young Lions og lovende juniorer som styrker instruktør teamet vårt på nybegynner partiet i tillegg til i å konkurrere.

 

 Tiril Hørlyk 3. kyu

En Young Lion og lovende juniorer som også styrker instruktør teamet vårt.  Har allerede rukket å delta i 3 konkurranser og mange flere vil komme.