Lørenskog Karate Klubb sine trenere

 

 

Gorm Øian 4. dan

Sensei Gorm er gradert 4. dan og har trent i Lørenskog Karate Klubb siden 1985. Gorm har gjennom årene vært instruktør på alle nivåer i klubben, og  har Trener 2 utdannelse gjennom Norges Kampsportforbund (NKF). Han er tidligere landslagsutøver og har lang erfaring innen konkurransekarate.

Gorm er aktiv som dommer både innenlands og utenlands, og har også holdt flere dommerkurs. Gorm er opptatt av at Lørenskog Karate Klubb skal være en komplett karateklubb med kata-, basic- og kamptrening. Videre er Gorm opptatt av forståelse av teknikkene både teknisk og i praktisk bruk (bunkai).

 

Jon Osvald Christensen 3. dan

Sensei Jon Osvald startet med Kyokushinkai i Bergen i 1985. Han har trent mange typer kampsport og vært utøver, instruktør og styremedlem i flere klubber før han begynte å trene i Lørenskog Karate Klubb i 2007. Han har internasjonal mattedommereksamen og deltatt som dommer på flere NM, EM og Swedish Open. Siden 2016 har han vært styreleder i klubben.

Mona Kirkenær 3. dan

Sensei Mona Kirkenær ble 3.dan i 2016 og har deltatt i både nasjonale og internasjonale konkurranser, er internasjonal hjørnedommer og har vært instruktør i mange år, spesialist på Kata.

 

David Cummins 2. dan

Senpai David Cummins startet trening Australia under Shihan Cameron Quinn i 1989. Trente Karate i Japan i ett år, og har også svart belte i Aikido.

David konkurerte aktivt i Australia (Junior champ 1992, 4. plass i Junior World Cup 1992, 4. plass i South Pacific Cup 1997).

Harald Skog 2. dan

Senpai Harald Skog har bred konkurranse erfaring i full kontakts karate, og konkurrert internasjonalt med blant annet bronsje fra EM.

 

Torbjørn Amundsen 2. dan

Senpai Torbjørn Amundsen startet å trene karate høsten 1982,  Torbjørn har vært aktiv konkurranseutøver med poengkarate (WKF) og fullkontakt, med mange plasseringer nasjonalt og internasjonalt.

Etter en pause kom Torbjørn tilbake i 2012 og konkurrerte i kamp og kata 2014 og 15. Torbjørn er opptatt av at karate skal være komplett; med fokus på mental og fysisk utvikling gjennom trening av grunnteknikk, kata og kamp.

Øyvind Møller 1. dan

Senpai Øyvind Møller har vært instruktør i LKK i over 30 år innenfor både kamp og kata. Han har deltatt i flere NM.

Teresa Nguyen 1. Dan

Senpai Teresa Nguyen ble shodan i 2017, bred erfaring i kumite og kata konkurranser og ble plukket ut til NKKO sitt kata landslag

Jon Lindblad 1. Dan

Jon Lindblad begynte å trene Karate i 1986. I 1987 begynte Jon å konkurrere, i fullkontakt, og året etter begynte han å konkurrere i poengkarate (nå WKF).  Jon ble Junior Norgesmester i tungvekt i Kyokushin NM 1991. I 2002 konkurrerte han igjen of tok 2 plass i Norgescup

Jon har i tillegg trent boksing, kickboksing, og thai boksing. Han har deltatt på flere internasjonale trenings leire med både europa- og verdensmestere.

 

Sunny Singh 1. Kyu

Sunny er kamp instruktør og coach siden 2013. Sunny begynte med Tae Kwon Do 7 år gammel, og startet med karate da han var 13. Han ble Norgesmester i 2005 og 2007, og har flere seiere fra norgescup.

Kristin Häikiö 1. Dan

Kristin Häikiö ble Norgesmester i 2017, og har deltatt i mange konkurranser både i full kontakt og full kontakt med begrensninger.

Kristine Djupvik 1 Kyu

Kristine Bielke Djupvik begynte å trene karate i 2013. Høsten 2015 ble hun hjelpetrener og fra våren 2017 har hun hatt treneransvaret for viderekomne barn.  Kristine har startet på trener 1 kurs i regi av Norges Kampsportforbund. For Kristine er det viktig at barna skal synes det er gøy å være på trening, og at vi har et godt tilbud til alle barna. Det er de som er klubbens fremtid.

 

Morten Andre Nilsson 1. Kyu

Begynte med Karate våren 2012 sammen med sin sønn. Morten Andre har started på trenerløypa i regi av Norges Kampsportforbund. Er trener for viderekomne barn sammen med Kristine.

Petri Häikiö 1. Kyu

Petri Häkiö er trener for nybegynner barna, og har erfaring fullkontakt kumite fra både NM og Norgescup. Petri Häikiö fikk sølv i NM 2016 som beste plassering.

Mikael Opsand 5. kyu

En av våre Young Lions jobber som instruktør på nybegynner partiet. Har allerede vært med å konkurrere i Norge, Sverige og Danmark, og en av våre lovende juniorer.