e-Stevne i Kata

Lørdag 10 april deltok 7 utøvere juniorer fra Lørenskog Karate Klubb i første runde på Norsk Kampsportforbund sitt e-stevne i kata. e-stevne var åpent for fullkontakt klubber fra hele Norge. e-Stevne ble gjennomført som ett cup system hvor de var delt inn i samme grupper som de ville ha vært i ett live stevne.

8 Dommere fra klubber i hele Norge satt på turneringsystemet og vurderte innsendte kataer opp mot hverandre og kåret vinnere.

På grunn av de gjeldende reglene rundt smittvern ble det en veldig spesiell situasjon, men med stor innsats så ble det rigget til i stuer på terraser og hager hvor det ble filmet kataer, som så ble lastet opp, og vi måtte vente i spenning på resultatet.

Vi er veldig stolte av utøverne og den innsatsen de gjorde, og gledelig å få 1 sølv og 2 bronse