Rapport fra Kyokushin Open 2018

I helga deltok Lørenskog Karate Klubb på Kyokushin Open 2018 i Bergen. Her møtte vi de beste utøverne i Norge samt utøvere fra Italia og Litauen.

Lørenskog Karate Klubb deltok med to junior-utøvere, to senior-utøvere i fullkontakt, en senior utøver i fullkontakt med begrensning og to erfarne coacher som selv har konkurrert på høyt nivå tidligere

Vi tok med oss både medaljer og knockdowns hjem igjen og viktigst av alt – masse nyttige erfaringer og god lærdom. Som bonus på det hele blir det alltid en god dose intern humor og godt samhold.

Andreas Engøy (17 år) gjorde det best fra Lørenskog Karate Klubb denne gangen og vant to kamper før han tapte med liten margin i finalen og tok et velfortjent sølv.

Kyokushin Open 2018 var et fantastisk stevne med svært høyt nivå. Her var det rom for både juniorer, seniorer, novicer og elite. Vi så god dømming i trygge former og gode knockdowns. En svært dyktig stevnelege vurderte utøverne fortløpende og hadde til tider hendene fulle med å sjekke at utøvere var i stand til å fortsette kampen under forsvarlige forhold. En person ble båret av matten etter et knockdowspark i hodet, men var oppe og gikk igjen litt senere og ble godt ivaretatt.