Oppstart av ute trening

Vi starter opp med utetrening.

Tirsdag og torsdag
18:00 – 19:00: Nybegynnere og 10 kyu
19:15 – 20:15: 9. kyu og opp

Sted: Skoleplassen Benterud skole.

Vi forholder oss til gjeldende retningslinjer fra Lørenskog kommune og Norges Kampsportforbund. Vi vil dele opp i grupper på maks 5 personer, og holde minst 2 meter avstand under trening. Vi har fått tillatelse fra rektor om å benytte skolens uteområder til trening.
Vi har forståelse for at noen mener det er tidlig å starte trening nå, men mener det er riktig å starte aktivitet for de som vil. Treningen er frivillig og ingen skal føle seg presset til å delta.

Vi vil ha god kontroll på gruppene under aktiviteten. Vi ber i tillegg alle om å være flinke til å holde 2 meter avstand før og etter trening. Dette er viktig!

Innhold tilpasses gruppene. En økt vil typisk være oppvarming, karateteknikker på linje, kata og til slutt litt styrke/kondisjon.
Første trening blir tirsdag 21. april. Den første uka åpner vi for trening for de som er fra 11 år og oppover. Erfaringene fra første uke vil avgjøre om vi kan åpne opp for trening for alle barn.

Påmelding via Spond.

Vi trener i utgangspunktet i vanlig dogi (karatedrakt). Det er lov å ha varme klær under om du ønsker det. Lue, buff og annet for å holde varmen er også greit.

Vi gjennomfører også trening om det regner. Da kan dere la karatedrakten være hjemme og ta på klær etter vær.
Kom ferdig skiftet og ta med egen vannflaske.

Oppstart av utetrening er i henhold til styrevedtak.
Velkommen!