Lørenskog Cup

Nå skal vi snart vi arrangere Lørenskog Cup igjen!

 

Stevnet går av stabelen lørdag 2. november i Lørenskoghallen mellom kl. 10-17. Det blir arrangert konkurranser i kumite (kamp) og kata. Inngangsbilletten er gratis for barn opptil 9 år, kr. 50 for alle over 9 år, og kr. 100,- for familie.  Medhjelpere og utøvere har gratis adgang

Lørenskog Cup er et tradisjonsrikt stevne som klubben har arrangert sent på høsten gjennom mange år. Stevnet inngår i Norges Cup og samler derfor mange av landets beste utøvere til konkurranse. Fjorårets stevne ble meget vellykket.

Lørenskog karate klubb har som målsetting å kunne tilby sine medlemmer gode treningsmuligheter med kompetente trenere til en lav kostnad, og klubbens medlemskontingent har vært uendret i mange år. For å kunne få til dette, er vi avhengig av å få inntekter på annen måte enn gjennom kontingent. Inntektene fra Lørenskog Cup er sånn sett et kjærkomment tilskudd til klubbens økonomi.  For å kunne arrangere, er vi imidlertid avhengig av litt hjelp, så nå er tiden kommet for å be om litt hjelp fra dere foreldre.

Kantine Vi trenger påsmurte baguetter, og noen kaker til kafeteriaen. Erfaringsmessig er baguette med salat & ost & skinke populære, og det samme kan sies om vanlig langpanne sjokoladekake. La imidlertid ikke dette være til hinder for å by på en annen spesialitet om du ønsker det! I utgangspunktet er det mest praktisk om maten leveres i Lørenskoghallen mellom 9-10 på lørdag morgen, men det lar seg helt sikkert gjøre å avtale noe annet hvis dette blir veldig upraktisk for dere.

Hjelpende hender

I utgangspunktet har vi en del erfarne medlemmer som har vært med på dette mange ganger tidligere, men vi trenger noen hjelpende hender til følgende:

  • Rigging fredag kveld: legge ut matter,- tar ca. 1,5 timer (4-6 stk)
  • Nedrigging etter stevnet legge matter på pall; tar ca. 1 time (4-6 stk)
  • Kantine (4 stk)
  • Inngangsbilletter (2 stk)
  • Sekretariat (7 stk)
  • Budbringer/speakerassistent (1 stk)

Planen er å sørge for “dobbel dekning” på de fleste plasser slik at de som er med og arrangerer også kan få seg en pause og se litt på stevnet.

Det er supert om dere kan sende en e-post til meg (torbjorn.amundsen@icloud.com ) og fortelle hva dere ønsker å  bidra med til kantinesalg og/eller som mannskap på stevnedagen.

Vi sees den 02. November!

 

Osu!

 

Med vennlig hilsen

Arrangementskomiteen