Flott innsats på Gasshuku 10/6 2017

Lørenskog karateklubb arrangerte 10. juni Gasshuku for barn og unge i klubben. Treningssamlingen ble ledet av Sensei Gorm Øian, klubbens hovedtrener. Sammen med flere av klubbens beste trenere og hjelpetrenere fikk 22 barn og unge mange ulike oppgaver å bryne seg på gjennom dagen. Unge fra 5 – 17 år møtte opp, noe som viser at det gror godt i Lørenskog karateklubb.

Dagen ble delt inn i tre økter. Barn og unge ble delt inn etter alder slik at treningen ble tilrettelagt den enkelte gruppe. Den første økten besto av kamptrening med fokus på hurtighet og styrke, kontringer og slagserier. En tøff start, og gi’en var våt allerede etter 1. økt

Etter en matpause var det klart for andre økt. Her var kata, selvforsvar og bunkai fokus. I siste økt var det igjen kamptrening på programmet. Her var spark og bevegelse i fokus. Og sist, men ikke minst, tema Bruce Lee der de fikk prøve seg på blant annet yoko tobi geri.

Vi er stolte av alle sammen, det var full konsentrasjon og veldig bra innsats fra samtlige. Og et flott samhold på tvers av kjønn og alder. Dagen viser at klubben har mye å bygge videre på. En del av de unge har allerede deltatt på stevner. Ved å arrangere slike treningssamlinger for barn og unge ønsker klubben å motivere enda flere til å prøve seg på et stevne etter hvert.

Dagen ble avsluttet med pizza og brus.